De zorg voor jouw verzekeringen staat bij ons centraal!

De zorg voor jouw verzekeringen staat bij ons centraal!

Wij streven ernaar om jou de gemoedsrust te bieden die we samen hebben besproken door middel van passende verzekeringen. Om deze gemoedsrust op lange termijn te waarborgen, hebben we soms jouw medewerking nodig.

Man vult een checklist in via de computer en op de voorgrond van de foto staan vakjes met vinkjes

Samen bouwen we aan jouw zekerheid
Wanneer ons kantoor je adviseert om een specifieke verzekering af te sluiten, doen we dat pas nadat we jouw persoonlijke situatie grondig hebben geanalyseerd. Een verzekering beschermt bijvoorbeeld jouw vermogen als anderen schade lijden door jouw toedoen. Het zorgt er ook voor dat jij en je dierbaren in jullie woning kunnen blijven, zelfs in geval van calamiteiten zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, of helaas, overlijden.

'Goed' is altijd momentopname
Op het moment van advies staan we er garant voor dat ons advies perfect past bij jouw situatie. Echter, jouw situatie kan veranderen. Denk aan veranderingen in gezinssamenstelling of financiële situatie. Stel je voor dat je beroep je opeens naar risicovolle gebieden brengt. Dan is het belangrijk om dit te bespreken. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat de verzekering die aanvankelijk bij jouw situatie paste, niet meer adequaat is bij de huidige situatie.

Houd ons op de hoogte van veranderingen
Als er wijzigingen zijn in jouw situatie, laat het ons dan weten. We zullen dan controleren of het nodig is om jouw verzekering aan te passen. Het kan zijn dat we je gerust kunnen stellen omdat, ondanks veranderingen, de verzekering nog steeds doet waarvoor je deze hebt afgesloten: jouw zekerheid bieden. Soms is het echter verstandig om contact op te nemen met de verzekeraar om de verzekering op bepaalde punten aan te passen.

Informeer ons, dan bevestigen wij het aan jou
Er zijn verschillende manieren om informatie aan ons door te geven, bijvoorbeeld per e-mail of telefoon. Het is ons beleid om altijd te bevestigen wanneer klanten wijzigingen in hun persoonlijke situatie doorgeven. Op deze manier weet je zeker dat jouw bericht ons heeft bereikt en zullen we de nodige stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat de verzekering blijft aansluiten bij jouw nieuwe situatie.

Groet

Bas van Scheppingen

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag