NLhypotheken

Opening NLhypotheken

Op de gedenkwaardige vrijdag 3 mei openden wij met trots de deuren van onze nieuwe vestiging, NLhypotheken. Hoewel de naam doet denken aan een landelijke keten, is NLhypotheken veel meer dan dat. Het staat voor Nieuw-Lekkerland hypotheken, een regionaal advieskantoor dat diep geworteld is in de gemeenschap. Als dochteronderneming van BOASS financiële diensten streven we ernaar om onze klanten ook onder dit nieuwe label van nabij te ondersteunen. Zelfs met wisselvallig weer hebben we, met de hulp van Vanrip Events en onze gewaardeerde klanten, een prachtig evenement weten neer te zetten.

Bij BOASS financiële diensten kregen we steeds vaker de vraag: "Doen jullie ook in hypotheken?" Deze vraag, tezamen met de complexiteit van hypothecaire producten, heeft ons doen besluiten om dit aparte label te lanceren. En wat is een betere locatie dan onze eigen regio? Trots zijn we gevestigd in het hart van het winkelgebied van Nieuw-Lekkerland, waar we met een naam die groter lijkt toch dichtbij onze lokale klanten kunnen zijn.

U vindt ons op Kleyburgplein 19 in Nieuw-Lekkerland. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en te assisteren bij al uw vragen en behoeften omtrent hypotheken. Tot ziens bij NLhypotheken!

Bas

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag